Ove neobične ražnjiće, elegantne i luckaste, možete prirediti i igrajući se. S veselim društvom ili pak s djecom – kako vam drago
Sastojci
- 1 limenka Kompota ananas light Podravka
- 1 grozd grožđa
- 2 kivija
- 150 g jagoda
- Za umak:
- 100 g čokolade
- 80-100 g maslaca
- 4 žlice vode
- 1 Vanilin šećer Dolcela
Priprema
- 1.Vodu, vanilin šećer i čokoladu otopite u posudi na pari pazeći da ne zakipi. U vruću smjesu postupno umiješajte maslac narezan na listiće i izmiješajte dok ne dobijete glatku masu.
- 2.Grožđe i jagode operite. Razdvojite bobice grožđa, a jagode prerežite napola. Kivije ogulite i narežite na kockice, kao i ananas.
Posluživanje
Voće naizmjenično nabodite na drvene štapiće, složite na tanjure i uranjajte u topli umak od čokolade.Savjet
Za voćne ražnjiće možete upotrijebiti i drugo voće, kao što su marelice, breskve, višnje ili naranče.- 1.
- izvor:http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar