četvrtak, 24. ožujka 2016.

ČOKO KOKO

/slika/2431291/

KAKO OBOŽAVAM OVAJ KOLAC I MOJI NAJMILIJI..MA ČISTA ČAROLIJA KOKOSA,MLJEĆNE I TAMNE ČOKSE,MASCARPONE SIRA,..BEZ ŽUMANJAKA I MARGARINA ,-A SVE NA ŽLICE



Sastojci

  • KORA-4 BJELANJKA,10 ZLICA ŠEĆERA,10 ŽLICA BRAŠNA,10 ŽLICA MLJEKA,3 ŽLICE ULJA I PRAŠAK ZA PECIVO PAPA- POL LITR.MLJEKA6 ŽL BRASNA,6 ŠEČERA,2 VANILIJE KREMA 3 DCL SLATKOG BILJNOG VRHNJA,20 DKG KOKOSA,2 ŽLICE ŠTAUBA,250 GR MASCARPONE SIRA
  • 10 DKG TAMNE I 10 DKG MLIJEČNE ČOKOLADE I 10 ŽLICA SLATKOG VRHNJA
  • Priprema

    1. 1.

      NAPRAVITI KORU OD BJELJANJAKA,ŠEČERA,BRAŠNA,MLJEKA,ULJA I PRAŠKA ZA PECIVO MIKSEROM
    2. 2.

      KORU STAVITI U TEPSIJU NA PAPIR ZA PECENJE.NJEŽNO RAVNOMJERNO RASPOREDITI,PA U PEĆNICU NA180 ST 15TAK MINUTA.KAD SE ISPECE IZVADITI,LAGANO ODVOJITI OD PAPIRA ALI OSTAVITI GA NA NJEMU
    3. 3.

      NAPRAVITI PAPU TAKO DA U RANJIKI MIKSEROM IZMUTIMO MLJEKO SA ŠECEROM I BRAŠNOM PA NA ŠTEDNJAK I ZAKUHAMO BRZO MJESAJUĆI KUHACOM IL PJENJACOM DOK SE ZGUSNE,.MAKNEMO I OHLADIMO
    4. 4.

      U DRUGOJ PLAS.POS.IZMJESAMO SLATKO VRHNJE U ŠLAG.SLAGU DODAMO PAPU,MASCARPONE SIR,I KOKOS SA ŠTAUBOM
    5. 5.

      BISK.KORU PRELIJEMO GANASHEOM ČOKOLADE,PA U FRIŽIDER NA POL SATA.
    6. 6.

      NA STISNUTU ČOKOLADU STAVLJAMO KREMU ,UKRASIMO KOKOSOM PA NA HLADNO
    7. 7.

      KOLAC JE PREFIN.MOZETE RADIT I KAO TORTU SA VISE KORA PA UKRASITI PRELJEVOM TAMNE ČOKOLADE
    8. izvor:http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar