Sastojci:
Namirnice za biskvit:
– 6 jaja
– 6 kašika šećera
– 2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
Namirnice za biskvit:
– 6 jaja
– 6 kašika šećera
– 2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
Namirnice za kremu:
– 6 jaja
– 6 kašika šećera
– 2 čokolade za kuhanje (po 100 gr)
– 1 margarin (250 gr)
– 2 šlag kreme od čokolade
– mrvice ili čokolada za ukrašavanje
Priprema:
Biskvit:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka.
Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje i na kraju snijeg od 6 bjelanjaka.
Izliti u kalup za tortu i peći oko 20-tak min na 160 C.
Krema:
Posebno umutiti šećer i 6 žumanjaka.
Zatim dodati rastopljene čokolade za kuhanje, pa snijeg od 6 bjelanjaka i na kraju omekšali margarin.
Sve dobro izmiješati.
Ohlađen biskvit premazati kremom i na kraju ukrasiti sa šlagom i šarenim mrvicama ili ribanom čokoladom.
Izvor: coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar