srijeda, 29. ožujka 2017.

RIJETKO KO MOŽE DA ODOLI NAJBOLJA SALATA DO SADA KOJU SAM PROBALA

Sastojci
0,5 kg tijesta sitnoga
majoneza
kiselo vrhnje i jogurt
sol,senf
narezani na kockice kiseli krastavci
narezani sir gauda na kockice
količina po ukusu kukuruz šećerac
grašak kuhani




Priprema
1.
U posudu staviti kuhano tijesto (i ohlađeno)
2.
Dodati kukuruza (2-3 limenke) po ukusu, ja volim što više, te graška
3.

Dodati narezane krastavce, sir, posoliti po ukusu dodati malo senfa
4.
Dodati majonezu ,kis.vrhnje i jogurt (da nebude premasno) i promiješati
5.
Isprobati i paziti da ne bude presuho ni premasno
6.
Rashladiti, a prije serviranja provjeriti da li je tijesto upilo previše pa je salata postala presuha, ako je dodati još malo majoneze i vrhnja ili jogurta
Posluživanje

Nema komentara:

Objavi komentar