petak, 31. ožujka 2017.

Pileći cordon bleu i miješana zelena salata.

Fantastična ideja za ručak!
Sastojci 4 osobe

4 pileća filea
4 šnite sira gouda
4 šnite šunke






prezle za pohanje
brašno za pohanje
1 jaje za pohanje
1 žlica crvene paprike
ulje za pohanje
1 1 žlica Vegete
Crni mljeveni papar Podravka

Priprema
1.
Pileće filete rezati na šnite debljine pola centimetra, malo ih istucite.

Povegetite, popaprite i na polovicu stavite šnitu sira i šunke.
3.
Preklopite pileći šnicl i pričvrstite čačkalicama po rubu.
4.
Uvaljajte u brašno s malo crvene paprike, jaja i prezle. Pržite u velikoj visokoj tavi na umjerenoj vatri



sa jedne i druge strane oko 6 - 7 minuta.

Posluživanje
Servirajte toplo uz pire, rižu ili tjesteninu.
coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar