ponedjeljak, 30. listopada 2017.

LAGANI KOLAČ SPREMAN ZA 30 MINUTA.


Lagan za napravit, lagan za jesti…

Mogli smo sačekati još malo da se fino ohladi pa da slika bude ljepša, ali nije nam se dalo…Pao nam šećer :)

SASTOJCI
• 1 biskvitna kora
• 2 pudinga od vanilije
• 1 čokolada za kuhanje
• 8 kašika šećera
• 6 dl mlijeka
• 150g margarina



• petit keks
• višnje i kivi ( ili neko dr. voće )
• 1preljev za torte

PRIPREMA
Biskvitnu koru staviti na dno kalupa za torte i poprskati rumom.
Preko kore razbacati višnje.
Puding i šećer razmutiti u malo mlijeka, ostatak mlijeka zakuhati i skuhati puding. U vruće umješati margarin i čokoladu. Dobro izmiksati i ohladiti. Preliti preko višanja.
Petit keks namočiti u mlijeko i poslagati preko kreme. Po keksu složiti kiwi
( ili neko dr. voće ) i preliti



preljevom za torte sppravljenim po uputsvu na kesici.
Dobro ohladiti i uživati.

P.S. Ovaj kolačić je nastao tako što mi je ostala jedna biskvitna kora nakon što sam za jednu slatku djevojčicu napravila Sunčicinog Bananka.
coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar