ponedjeljak, 2. listopada 2017.

CREAMY EUROKREM BROWNIES.



cokolada, samo cokolada…

SASTOJCI

tijesto
• 2 jaja
• 175 g secera
• 100 g putera
• 3 kasike kakaoa
• 100 g brasna


 
• 1 prasak za pecivo
• 1 vanilija secer
• 150 g eurokrema

glazura
• 50 g putera
• 1 kasika mlijeka
• 100 g secera u prahu
• 2 kasike kakaoa

PRIPREMA
Za tijesto umutite pjenasto jaja, secer i vanilin secer
Puter rastopiti na pari ili u mikrovalnoj ,dodati kakao i usuti u smjesu od jaja i secera.
Brasno prosijati sa praskom za pecivo i isto dodati prethodnoj smjesi.
Polovinu tijesta izliti na pleh velicine 20×20 ,eurokrem malo rastopiti i premazati preko tijesta.


 
Drugu polovinu tijesta preliti i peci 45 min. na 180°.
Kolac pustiti da se ohladi, u medjuvremenu napravite glazuru.
Rastopite puter sa mlijekom , te dodate secer u prahu i kakao.
Vrucu glazuru prelijete preko hladnog kolaca i pustite da se ohladi.
E sad samo izrezite na kocke i uzivajte u cokoladnoj fantaziji…
coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar