petak, 15. rujna 2017.
Franina salata
Sastojci
250 g Hrenovki Podravka
4 jaja
200 g Kukuruza šećerca Podravka
250 g paprika
400 g rajčica
250 g krastavaca
200 g sira (gaude ili trapista)
70 g Zimske kobasice Podravka
200 g tjestenine penne rigate
100 g majoneze
1 žlica Ketchupa blagog Podravka
sol
Priprema
1.
Skuhajte hrenovke i jaja. Hrenovke narežite na ploške, jaja na kockice, dodajte ocijeđen kukuruz, paprike narezane na kockice, rajčicu oguljenu i narezanu na kockice, krastavac prerezan i narezan na ploške.
2.
Sir narežite na kockice, a salamu na ploške pa na manje komade.
3.
Tjesteninu skuhajte, ohladite, dodajte je ostalim sastojcima, posolite i promiješajte.
4.
Majonezu i ketchup pomiješajte i umiješajte u salatu.
Posluživanje
Salatu poslužite dobro rashlađenu.
Savjet
Mješavinu majoneze i ketchupa najbolje je umiješati u salatu neposredno prije posluživanja.
www.coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar