Glavna jela
500 gr makarone
150-200 gr neke salamice
100 gr kornisona
150 -200 gr bjeli sir
360 ml ( 2 case)
kisele pavlake
masline po zelji
origano,biber,so
malo kaskavalja
Za odozgo
kecap
majonez
200-300 gr kaskavalja
PRIRPEMA
Skuhati makarone prema upatstvo u slanu vodu, pa ih ostaviti da se ocjede
Iseckani salamicu , kornisone ,bjeli sir i malo kaskavalja.Ako stavljate masline isecite i njih .
( Mjere su odokativne tako reci jer zavisi sta imate vis ekuci :)) il sta vise volite)
Pomesajte kiselu pavlaku sa seckanim sastojcima, dodajte zacine
U ocedgene makarone dodajte sve to, pa u namascenu dublju tepsiju izrucite, poravnajte
Odozgo malo pospricajte kecapom ,prosarajte i sa majonezom takodge
Izrendajte kaskavalj iznad i stavite u pecnici dok se kaskavalj ne otopi, ne dobije ljepu zutu koricu
Sluzite toplo
Dobar tek!
iZVOR: receptizasve.com
Nema komentara:
Objavi komentar