ponedjeljak, 5. veljače 2018.
štanglice munchmallow
Sastojci
potrebno je
2 pakovanja, munchmallowa-210g.
čokoladna krema
150g. čokolade za kuhanje
100ml. mlijeka
100g. putera/maslaca
100g. mljevenih keksa Dolcela
Priprema
1.
priprema
četvrtasti kalup prekrijte prozirnom folijom,veličina 11x26cm.munchmallow nasjeckati krupno i njime prekriti dno kalupa.
2.
priprema čokoladne kreme
čokoladu razlomite na kocke i stavite u posudu,dodajte mlijeko pa na laganoj vatri rastopite.dodajte maslac,maknite s vatre,i dobro promiješajte.zatim dodajte kekse,malo ohladite i stavite preko munchmallowa.
ostavite preko noći u frižideru da se dobro ohladi i stisne.
sutradan izvadite iz kalupa,maknite foliju,izrežite na štanglice ili kocke po želji.
Posluživanje
kolač je sam po sebi dosta sladak pa se ne dodaje šećer,da ne pomislite da sam ga zaboravila napisati .... posložite na tanjur i poslužite
coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar