ponedjeljak, 5. veljače 2018.

štanglice munchmallow


Sastojci 
potrebno je
2 pakovanja, munchmallowa-210g.
čokoladna krema
150g. čokolade za kuhanje
100ml. mlijeka
100g. putera/maslaca
100g. mljevenih keksa Dolcela
Priprema
1.
priprema



četvrtasti kalup prekrijte prozirnom folijom,veličina 11x26cm.munchmallow nasjeckati krupno i njime prekriti dno kalupa.

2.
priprema čokoladne kreme



čokoladu razlomite na kocke i stavite u posudu,dodajte mlijeko pa na laganoj vatri rastopite.dodajte maslac,maknite s vatre,i dobro promiješajte.zatim dodajte kekse,malo ohladite i stavite preko munchmallowa.
ostavite preko noći u frižideru da se dobro ohladi i stisne.

sutradan izvadite iz kalupa,maknite foliju,izrežite na štanglice ili kocke po želji.
Posluživanje
kolač je sam po sebi dosta sladak pa se ne dodaje šećer,da ne pomislite da sam ga zaboravila napisati ....  posložite na tanjur i poslužite
coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar