srijeda, 7. veljače 2018.
Lepinja u siru
Sastojci
Lepinja
topivi sir
buđola
jaje
rajčica
origano sol
Priprema
1.
Lepinju prerezati na pola i u nju staviti ispečenu kajganu.
Na jaja staviti malo sjeckane buđole ili već što se nađe u frižideru od suhomesnatih proizvoda.Na to dodati ribani sir koji se lako top i rajčicu sjećenu na ploške..Preklopiti s drugom polovicom lepinje.
U manju tavu izribati sir preko cijelog dna u debljem sloju i na sir staviti lepinju. Kad se sir otopi lepinju podignuti ponovo staviti sir i okrenuti na drugu stranu i pričekati da se sir otopi i zalijepi za lepinju.Posluži odmah dok je toplo.
Može se dodati i malo origana preko rajčice da bi se dobio okus pizze.
coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar