nedjelja, 3. rujna 2017.

DOMAĆI KEČAP ZA 5 MINUTA


Domaće kreacije uvijek su bolje od onih kupljenih, a tako je i u ovom slučaju domaćeg kečapa. Za njegovu izradu potrebno je uložiti samo pet minuta, a također vam omogućuje da pustite mašti na volju i prilagodite recep vlastitim ukusima. U slast!

SASTOJCI
3/4 šalice koncentrata rajčice
2 žlice jabučnog octa




2 žlice šećera
3/4 čajne žličice soli
1/2 čajne žličice češnjaka u granulama
1/2 čajne žličice cimeta
1/3 šalice vode

PRIPREMA




1. Pomiješajte sve sastojke zajedno i stavite na kratko u frižider – i to je to 🙂
Posluživanje
Kečap možete konzumirati odmah, no preporučila bih da ga prvo stavite u hladnjak na barem 2 sata kako bi se sastojci bolje povezali.

Nema komentara:

Objavi komentar