Sastojci
3 Jaja
200 g margarina /maslaca
200 g sećera ( kristal)
200 g Brašna
1 Vanilin šećera Dolcela
1 Prašak za pecivo Docela
2 Pudinga od vanilije Dolcela
750 ml Mlijeka
2 konzerve Kompota od breskvi
2 Bijelog preljeva za torte
Priprema
1.
Miješati mikserom za biskvit jaja s šećerom , dodajući maslac , brašno,vanilin šećer, prašak za pecivo.Izliti u namašćen i pobrašnjen pleh. Peći u zagrijanoj pećnici na 175* Gradi oko 25 min.
2.
Napraviti dva pudinga, dok je jos topal poravnati na biskvit,te poredati polovice breskve.
3.
Na kraju napraviti od soka iz kompota bijeli preljev za torte i preliti preko breskvi, malo ostaviti da se hladi, u slast.
www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar