subota, 27. kolovoza 2016.
Kikiriki štangle
Sastojci
120 g margarina
120 g prah šećera
120 g čokolade
120 g izlomljenog keksa
120 g mlevenog kikirikija
glazura
100 g bele ili crne čokolade
3 kaš ulja
DODAJ U POPIS Priprema
1.
Margarin i prah šećer penasto umutite. Dodajte mleveni kikiriki, istopljenu čokoladu i izlomljeni keks. Dobro promešajte masu i na dasci obloženoj folijom oblikujte pravougaoni kolač.
2.
Rastopite čokoladu, belu ili crnu, kako više volite, i prelijte preko kolača. Ostavite da se stegne i i secite na štangle.
3.
Kolač napravite par dana ranije kako bi keks omekšao, bolje ćete onda iseći kolač, a i ukusniji je kad se svi sastojci lepo spoje.
www.coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar