subota, 27. svibnja 2017.

Željeznički po mom.


SASTOJCI
• 10 dkg šećera
• 6 kom jaja
• 12 dkg brašna
• 2 dkg kakaa
• 1 vrećica Šlag kreme Čokolada


 
• 1 vrećica Šlag kreme Vanilija
• šećer u prahu

PRIPREMA
Istucite bjelanjke u čvrsti snijeg.
Šećer i žutanjke pjenasto izmiješajte (koricu limuna više ne dodajem, bojim se pesticida!)
Polovici tijesta dodajte kakao i žlicu vode.
Svaki dio ispeciteposebno.
Ja koristim tepsiju iz pećnice i papir za pečenje.
Pečene listove tijesta savijte pomoću papira na kojem su se pekli, dok su još topli.


 
Ohlađene listove biskvita premažite kremom, bijeli čokoladnom, a tamni vanilijom.
Oprezno složite listove jedan na drugi i savijte roladu.
Pošećerite.

Prijatno!
(Naravno, ako imate više vremena, ili trebate nešto više dekorativno, možete puniti "pravim" kremama, prelijevati šećernom ili nekom drugom glazurom i ukrašavati po želji, ali i ovako je odlično.)
coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar