subota, 27. svibnja 2017.
Željeznički po mom.
SASTOJCI
• 10 dkg šećera
• 6 kom jaja
• 12 dkg brašna
• 2 dkg kakaa
• 1 vrećica Šlag kreme Čokolada
• 1 vrećica Šlag kreme Vanilija
• šećer u prahu
PRIPREMA
Istucite bjelanjke u čvrsti snijeg.
Šećer i žutanjke pjenasto izmiješajte (koricu limuna više ne dodajem, bojim se pesticida!)
Polovici tijesta dodajte kakao i žlicu vode.
Svaki dio ispeciteposebno.
Ja koristim tepsiju iz pećnice i papir za pečenje.
Pečene listove tijesta savijte pomoću papira na kojem su se pekli, dok su još topli.
Ohlađene listove biskvita premažite kremom, bijeli čokoladnom, a tamni vanilijom.
Oprezno složite listove jedan na drugi i savijte roladu.
Pošećerite.
Prijatno!
(Naravno, ako imate više vremena, ili trebate nešto više dekorativno, možete puniti "pravim" kremama, prelijevati šećernom ili nekom drugom glazurom i ukrašavati po želji, ali i ovako je odlično.)
coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar