SASTOJCI
• 2 pakovanja Pettit beurre keksa (2×200 g)
• 2 kesice pudinga od čokolade
• 1 l mlijeka + za umakanje keksa
• Malo ruma ili neke druge arome
• šlag
PRIPREMA
U malo mlijeka dodajte malo ruma za aromu i umačite kekse.
U dublji manji pleh složiti red keksa, a po potrebi i dva reda.
Skuhati pudinge po uputama na pakiranju i preliti preko keksa.
Na puding opet složiti red keksa namočenih u mlijeko.
Na kraju kolač premazati šlagom.
Ohlađeni kolač rezati na
kocke i poslužiti hladnog.
POSLUZIVANJE
Po želji se može napraviti i s jednim pudingom od vanilije i jednim od čokolade, ali onda je postupak slaganja kolača malo drugačiji, i to: red keksa, sloj pudinga od vanilije, red keksa, puding od čokolade, red keksa i šlag.
coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar