srijeda, 23. studenoga 2016.

Maslinovo ulje i limunov sok za čišćenje jetre



Jetra u našem organizmu ima ulogu tvornice krvi. Ona sudjeluje u procesu obnavljanja krvi.
maslinovo-ulje-i-limunovo-sok-za-ciscenje-jetre
Također, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Obavlja jos jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminira sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lijep izgled i dobro raspoloženje.

Simptomi da vam je potrebna detoksikacija jetre – Pročitajte

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro natašte popijte žlicu maslinovog ulja pomiješanog sakašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku. Ovaj “koktel” mozete pripremati cijeli zivot, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Ukoliko zadržavate vodu i salo, napuhani ste i podbulo, vrijeme je za čišćenje.
Poslije mjesec dana osjetit ćete promjene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svjež, a izgled pomlađen. Crijeva će raditi kao sat, zaboravit ćete na zatvor i probleme savarenjem. Osjećat ćete se zdravo sa puno pozitivne energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i zučne vrećice. Žuč je aktivan sudionik u procesu probave koji ubrzava rad vaših crijeva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Mozete iu frizideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav utjecaj na njegove osobine.

Detoksikacija jetre uz zobene pahuljice – Saznajte više

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvorvitamina C. Drugo, on učinkovito čisti krvne žile od naslaga kolesterola. I kao što je gore navedeno – doprinosi čišćenju jetre.

Izvor.coolinarka

Nema komentara:

Objavi komentar