petak, 1. srpnja 2016.

BANANKO ZALOGAJI

Sastojci
1 i 1/2 banana
100 g čokolade za kuhanje
2-3 komada petit keksa
kikiriki maslac

Priprema
1.
Najprije ogulite i narežite bananu na manje šnite te otopite čokoladu (ja na 100 g čokolade stavljam 3 žlice ulja).
2.
Kriške banane umočite dobro u otopljenu čokoladu i odložite sa strane (ja sam stavljala na papir za pečenje) i pospite grubo mrvljenim keksima i stavite u zamrzivač na 15ak minuta.
3.

Kad ste ih izvadili iz zamrzivača na svaku drugu šnitu stavite malo kikiriki maslaca i preklopite drugom šnitom. I to je to, možete poslužiti, meni je najfinije kada su još hladni.

Posluživanje
Mjere sam napisala otprilike, jer ovisi o veličini banana koliko će vam trebati čokolade, meni je 100 g čokolade bilo dovoljno za jednu i pol bananu :)

Nema komentara:

Objavi komentar