srijeda, 22. lipnja 2016.

PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO




Slušala sam na TV-u super emisiju… Isprobajte i vi u vašim kuhinjicama.

SASTOJCI
Paprika i smjesa za punjenje
4 kom. roga paprike-zelene boje

100 gr. feta sira
2 kom. trokut sira
150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
2 kom. češnja češnjaka
Za serviranje
po želji rajčica i maslina

PRIPREMA
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom sir izrendamo pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.



Izgnječimo trokut sireve, češnjak, sol i papar po potrebi.

Za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline

POSLUZIVANJE
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.

Izvor:http://www.coolinarika.com/

Nema komentara:

Objavi komentar