petak, 26. svibnja 2017.
TROBOJNA ROLADA.
Sastojci
BISKVIT OD AJVARA
2 žlici brašno
2 žlici ulje
2 žlici ajvar
2 jaja
1 žličica pecilni prašak
2 žlici kiselo vrhnje, noževu konicu soli
BISKVIT OD BLITVE
2 žlici brašno
2 žlici ulje
1 žlica blitve
2 jaja
1 žličica pecilni prašak
2 žlici kiselo vrhnje, noževu konicu soli
BISKVIT OD FETA SIRA
2 žlici ulje
2 žlici feta sira
2 jaja
1 žličica pecilni prašak
2 žlici kiselo vrhnje
2 žlici brašno
noževu konicu soli
Priprema
1.
Biskvit od ajvara:
Žumanjke i beljanke odvojiti. Iz Bjeljanka napraviti čvrsti snjeg.
Žumanjke i ostale sestavine izmješati i na kraju lagano umješati snjeg od bjeljanka.
2.
Isto napraviti i sa pripremo biskvita od blitve i feta sira. Ja sam svih 6 bjeljanka skupa izmiksala i podjelila na 3 djele.
Na pekač dati peki papir. Masu za sve tri biskvite istresti i poravnati.
Peči na 170 C oko 15 minuta.
Pečeni biskvit prevrnuti na kuhinjsko krpo i zaviti u ralado. Pustiti da se ohladi.
Filovala sam je sa francuskom salatom, u koju sam dala 1 vrečicu želatine.
coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar