utorak, 28. veljače 2017.
ZABORAVITE RAZVLAČENJE KORA I SVE POZNATE BOSANSKE METODE: OVO JE NAJBOLJI BUREK KOJEGA ĆETE IKADA PROBATI…
Ukusnom bureku malo tko može odoljeti, bez obzira na to što temperature iziskuju nešto laganiju prehranu. Iako ne spada u skupinu lagane hrane, ovaj burek sprema se brže od uobičajenog jer za njega ne morate razvlačiti tijesto.
Za pripremu jela potrebno vam je oko sat vremena, ali i znatno manje truda nego što se ulaže u pripremanje klasičnog bureka. Stoga, bacite se na posao!
Sastojci i priprema:
– 700 g mljevenog mesa
– crveni luk
Nema više bolova u zglobovima! Svako jutro trebate...Nema više bolova u zglobovima! Svako jutro trebate... Imam 40 a izgledam kao da imam 20 godina! Vidjela sam ovaj recept u show-u...Imam 40 a izgledam kao da imam 20 godina! Vidjela sam ovaj recept u show-u... Evropski način pomlađivanja. Minus 15 godina sa kremom od...Evropski način pomlađivanja. Minus 15 godina sa kremom od... “Mast” uništava psorijazu u 3 nanošenja! Dokazan stari metod“Mast” uništava psorijazu u 3 nanošenja! Dokazan stari metod
1 oblog + 2 dana = ZDRAVA KOLJENA1 oblog + 2 dana = ZDRAVA KOLJENA PROVIDNA FOLIJA može pomoći u borbi protiv PSORIJAZE. Odličan metod. VidiPROVIDNA FOLIJA može pomoći u borbi protiv PSORIJAZE. Odličan metod. Vidi Zapamtite! Istrošeni zglobovi se mogu izliječiti za 3 dana! Za vaša koljena...Zapamtite! Istrošeni zglobovi se mogu izliječiti za 3 dana! Za vaša koljena... Svaki dan se hiljade ljudi riješi bolova u zglobovima! Ponuda traje samo 2 sata!Svaki dan se hiljade ljudi riješi bolova u zglobovima! Ponuda traje samo 2 sata!
– pet jaja
– 400 ml kiselog vrhnja
– 0,5 l mineralne vode
– sol
– papar
– 500 grama kora za štrudle
Priprema:
Na ugrijanom ulju prepržito sitno nasjeckan luk dok ne postane staklast, dodajte mu sol i papar, a količinu odredite sami po vlastitom ukusu.
Nakon što su začini pustili aromu, a luk dobio boju, počnite slagati burek. Namastite lim za pečenje, a svoj burek složite na stolu.
Stavite prvo jedan sloj kora, a potom sloj mesa te nastavite dok ne potrošite kore i nadjev. Zarolajte burek u oblik puža, stavite u lim za pečenje.
U međuvremenu izmutite jaja, vrhnje, malo soli i mineralnu vodu te prelijte preko bureka i pecite 40-ak minuta na 180 stupnjeva.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar