subota, 28. siječnja 2017.

NAJSLAĐA PILETINA DO SADA BOLJI RECEPT ZA PILETINU NISAM PROBALA UVJERITE SE I SAMI

Sastojci:
6-8 pilecih batkova
4 luka
2 glavice belog luka
vegeta, so i biber



1/2 dcl maslinovo ulje
Priprema:

Batkove je najbolje uvegetiti vece pre pecenja ali i nekoliko sati pre je ok, dobro zatvoriti folijom i staviti u frizider. Luk iseci na ploske, staviti u vatrostanu posudu zajedno sa batkovima. Beli luk

preseci po pola, sve zaliti uljem i peci prvih 30-40 minuta prekriveno folijom u predhodno zagrijanoj rerni na 200C.
Skinuti foliju okrenuti batkove i vratiti u renu da suvisna tecnost ispari i meso zarumeni. Posluziti uz pecene krompire i salatu po zelji. A uz Ljiljanine fantasticne tri salate blo je odlicno. Probajte!

Posluživanje:

Sto vise luka stavite “moca” ce biti sladja.

Nema komentara:

Objavi komentar