ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

IZAZVANA EPIDEMIJA RAKA U HRVATSKOJ: Rak je izlječiv od 1923. Znanstvenik dobio Nobela za to otkriće, a nitko ga ne spominje!



Liječnici kažu da ne znaju kako je došlo do epidemije raka? Zaista?

Danas u svijetu u kojemu medicina nevjerojatno napreduje svaki dan, sve je više bolesnih i umrlih od navodno neizlječivih oboljenja poput raka. Najnovije informacije o zastrašujućoj epidemiji raka u Hrvatskoj zbunile su sve ljude pa i liječnike koji izjavljuju da ne znaju zašto je toliko oboljelih od raka.




Pri tom nitko ne spominje činjenice. Ono si što jedeš.

Naime, sve je više neoborivih dokaza da se hrana danas koristi kao oružje protiv čovječanstva. To je vrlo podmukao i tihi rat protiv čovječnosti, vrlo dobro zakamufliran, a posljedice su strašne. Hrana koju jedemo mijenja ljudsko biće, a samim time i stvarnost koju živimo. Mike Adams glavni znanstvenik i osnivač ovog laboratorija Natura Newsa došao je do jednog jedinog zaključka; “Hrana danas dizajnirana je tako da ubija!” “Na temelju onoga što sam vidio putem atomske spektroskopije i analize svih tvari koje ljudi konzumiraju na dnevnoj bazi moram poručiti u grubo da je stanje zaista alarmantno” govori Adams koji je za ovo istraživanje analizirao standardnu hranu koju možete kupiti na policama dućana, od zamrznutih proizvoda, mesa i slatkiša do  voća i povrća koje bi trebalo biti zdravo.

Nema komentara:

Objavi komentar