petak, 26. svibnja 2017.
Tročokoladna torta
Sastojci
TIJESTO
– 150 gr čokoladnih pahuljica
– 100 gr putera
KREMA
– 500 gr mascarpone sira
– 500 ml vrhnja za šlag
– 200 ml mliječne čokolade
– 200 gr bijele čokolade
– 150 gr tamne čokolade
Način pripreme
Sameljite pahuljice i pomiješajte sa otopljenim puterom.
Utisnite u kalup za torte i ostavite u frižideru.
U tri šerpice izmrvite tri vrste čokolade i dodajte po 50 ml vrhnja.
Umutite ostatak vrhnja sa mascarpone sirom i podijelite na tri jednaka dijela pa u svaki umiješajte po jednu otopljenu čokoladu.
Uspite prvo sloj kreme sa tamnom čokoladom, zatim mliječnu i na kraju bijelu čokoladu u kalup i ostavite da se ohladi preko noći.
izvor:NAJBOLJI RECEPTI
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar