utorak, 3. siječnja 2017.

KONGO TORTA: Oduševit će vas okusom i jednostavnom pripremom

Odlična i ukusan torta sa piškotama i filom od slatkog vrhnja i suhog grožđa! Oduševit će vas okusom, i lakom i jednostavnom pripremom!
Sastojci:
Kora:
300 g piškota,
200 ml soka od jabuke
Fil:
400 ml slatkog vrhnja,
150 g šećera u prahu,
500 g jabuka,
sok od limuna,
cimet,
100 g suhog grožđa




Priprema:
Jabuke oguliti, izrendati i preliti sokom od limuna.
Umutiti slatko vrhnje, dodati jabuke, šećer u prahu, cimet i suho grožđe. Dobro sve izmiješati i sjediniti fil.
Piškote umakati u sok od jabuke, redati u kalup da se prekrije dno i premazati polovinom fila. Preko fila poredati ponovo piškote, premazati ostatkom fila i poklopiti preostalim piškotama.
Tortu ohladiti, premazati šlagom i ukrasiti po želji.

Izvor: makeupfitness.info

Nema komentara:

Objavi komentar