nedjelja, 27. kolovoza 2017.

FERERRO ROCHER. DETALJAN RECEPT SA SVIM CAKAMA. BOLJI OD ORGINALA!


Probavši tamnu kuglicu od kolegice, strašno sam se iznenadila koliko su okusom identične, ako ne čak i bolje od original fererra. Naravno, odmah sam je tražila recept i evo dijelim sa svima Vama ljubiteljima i onima koji će to tek postati

Sastojci
200 g lješnjak napolitanki
300 g lješnjaka – prženih, sjeckanih



400 g nutelle (može i jeftina verzija naravno)
300 g mliječne čokolade
9 žlica ulja

Priprema
Napolitanke grubo izlomiti, dodati sjeckane lješnjake i nutellu. Sve zamjesiti da se poveže. Ako je mekano, ostaviti 10-30 minuta da se stegne.

Oblikovati kuglice. Staviti u hladnjak 60-120 min da se dobro stegne.
Čokoladu s uljem otopiti



na laganoj vatri. Umakati kuglice u čokoladu te slagati na prozirnu foliju da se stegne.
Uživajte :))
coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar