ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Domaci Rafaello



Sastojci 6 osoba
4 dcl mlijeka
1 Premium puding kokos Dolcela
1 dcl šećera
2 vanilin šećera
+
12,5 dag margarina ili maslaca
10 dag Kokosovog brašna Dolcela
punjenje;
1 vrećica rum-kokos kuglica
+
10 dag Kokosovog brašna Dolcela




Priprema
1.
Pomiješajte puding od kokosa sa šećerom i vanilin šećerom.Dodajte malo mlijeka a ostalo stavite kuhati.Kad zavrije ukuhajte pripremljeni puding.Ohladite.Ako nemate puding od kokosa možete se poslužiti i pudingom od vanilije ili škrobnim brašnom.

2.
U ohlađenu puding kremu dodajte izrađeni margarin ili maslac,izmiksajte pa dodajte kokos.Vadite male hrpice u sredinu stavite kuglicu čokoladnih bonbona punjenih rumom.Oblikujte kuglicu i uvaljajte ih u kokos.

3.
Stavite ih u papirnate košarice i ostavite ih da se stisnu.

Nema komentara:

Objavi komentar