utorak, 3. listopada 2017.
TOPS.
OBRADUJTE SVOJE NAJMILIJE.
SASTOJCI
Biskvit
• 6 jaja
• 20 žlica šećera
• 24 žlice brašna
• 20 žlica mlijeka
• 20 žlica ulja
• 1 prašak za pecivo
Krema
• 2 dcl vrućeg mlijeka
• 4 žlice miješane marmelade
• 1 naribana smrznuta naranđa
• ½ soka od limuna
Čokoladna glazura
• 10 dkg čokolade
• 8 dag margarina
PRIRPEMA
Miksati žumanjke sa šećerom, dodati mlijeko, ulje, te brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Peći u velikom limu.
Odrezati rubove biskvita, oko 2 cm sa svake strane i izmiksati sa sastojcima za kremu.
Na kraju staviti cokoladnu glazuru.
coolinarika.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar