utorak, 3. listopada 2017.

TOPS.


OBRADUJTE SVOJE NAJMILIJE.

SASTOJCI
Biskvit
• 6 jaja
• 20 žlica šećera
• 24 žlice brašna
• 20 žlica mlijeka
• 20 žlica ulja
• 1 prašak za pecivo

Krema
• 2 dcl vrućeg mlijeka


 
• 4 žlice miješane marmelade
• 1 naribana smrznuta naranđa
• ½ soka od limuna

Čokoladna glazura
• 10 dkg čokolade
• 8 dag margarina

PRIRPEMA
Miksati žumanjke sa šećerom, dodati mlijeko, ulje, te brašno pomiješano s praškom za pecivo.
Peći u velikom limu.


 
Odrezati rubove biskvita, oko 2 cm sa svake strane i izmiksati sa sastojcima za kremu.
Na kraju staviti cokoladnu glazuru.
coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar