Sastojci
300-400 gr. lisnato testo
4 jajeta
250 gr. sunke (ja sam stavila misirkinu)
300-400 gr. lisnato testo
4 jajeta
250 gr. sunke (ja sam stavila misirkinu)
100 gr. parmezan
2-3 mlada luka
malo svezeg vlasca
sol, biber
2-3 mlada luka
malo svezeg vlasca
sol, biber
Priprema
1.
Lisnato testo podelite na dva dela i jedan deo malo razvijte i stavite u namazenom kalupu.
2.
Stavite pola iseckanu sunku, jaja , iseckan luk, vlasac, parmezan, zacinite pa stavite jos pola sunke.
3.
Odozgo stavite drugi deo lisnatog testa i stavite je da se pece premazanu jajetom i posutom parmezanom dok ne porumeni .
1.
Lisnato testo podelite na dva dela i jedan deo malo razvijte i stavite u namazenom kalupu.
2.
Stavite pola iseckanu sunku, jaja , iseckan luk, vlasac, parmezan, zacinite pa stavite jos pola sunke.
3.
Odozgo stavite drugi deo lisnatog testa i stavite je da se pece premazanu jajetom i posutom parmezanom dok ne porumeni .
izvor:recepti za top jela i poslastice
Nema komentara:
Objavi komentar