petak, 27. siječnja 2017.

TOP RUCAK NI MANJE NI VISE NEGO ZA CISTU 10! PROBAJTE ZAPEČENE PILEĆE ŠNICLE, A VAMA PREOSTAJE DA ZA OBJEDOM PRIMATE KOMPLIMENTE I DIJELITE REPETE





Sastojci
600 g pilećih odrezaka
2 žličice Vegete Twist za piletinu
250 ml slatkog vrhnja
2 žlice ulja
50 g naribanog sira edamera




Priprema
1.
Piletinu narežite na tanje odreske i pospite Vegetom Twist piletina pa neka odstoji oko 30 minuta.
2.
Odreske popecite u tavi na zagrijanom ulju sa svake strane oko 5 minuta, do zlatno žute boje.
3.
Pripremljene odreske stavite u vatrostalnu posudu, prelijte slatkim vrhnjem, pospite naribanim sirom i pecite u pećnici zagrijanoj na 230°C oko 10 minuta.
Posluživanje
Odreske poslužite uz kuhano povrće po želji.
Savjet
Umjesto edamera, možete upotrijebiti bilo koji drugi polutvrdi sir.

Nema komentara:

Objavi komentar